Är du vår nya medarbetare?

Öresunds Redovisning AB arbetar ständigt med att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet. Våra redovisningskonsulter har mycket gemensamt. Det mest dominerande är att alla vill känna att vi gör skillnad och skapa framgång för våra kunder.

Vi vet att varje kund och varje nytt uppdrag är unikt och måste hanteras efter sina egna förutsättningar. Vår drivkraft har alltid varit att leverera högsta service och kvalité, tillsammans med kompetens, och att lösa problemställningar, både civilrättsligt och skatterättsligt. Färdigheter vi värdesätter högt hos våra medarbetare är deras sociala kompetens, affärsmässighet och pedagogiska förmåga.

Redovisningskonsulter-intresseansökan

Vårt fokus på spetskompetens och engagemang uppskattas mycket av våra kunder, vilket i sin tur gör att Öresunds Redovisning AB ständigt växer. Vi söker alltid efter fler engagerade medarbetare till vårt gäng. Goda kunskaper i redovisning och skatterätt är en självklarhet. Erfarenhet från redovisningsbyrå eller annan konsultroll inom ekonomi är om inte ett krav mycket meriterande. För att interagera med oss medarbetare är din sociala kompetens mycket viktig. Det är ju så vi löser de problemställningar som uppkommer åt våra kunder – genom att samverka kolleger emellan. Som person behöver du vara sympatisk och behaglig, men även stark och beslutsam när stormen blåser. Du har ett genuint intresse för redovisning, skatt och juridik. Du har även ett driv, en vilja att utvecklas och en strävan att driva Öresunds Redovisning AB framåt.

Intresseansökan

Vill du ingå i Öresunds Redovisning AB:s team, är du varmt välkommen att skicka din intresseansökan till  eva.wiberg@oresundsredovisning.se  Vänligen märk ditt mail med ”Intresseansökan”.